DR. K. PETERS

Dr. K. Peters is werkzaam als plastisch chirurg in het AZ Nikolaas te Sint-Niklaas. Voor consultaties of behandelingen met spierontspanners en fillers kan u terecht in de Damkliniek te Antwerpen: www.damkliniek.be

Hij behaalde het diploma Master in de Geneeskunde met grootste onderscheiding aan de Universiteit Antwerpen.  Vervolgens volgde hij gedurende twee jaar een algemeen chirurgische opleiding in het AZ Sint-Jan ziekenhuis te Brugge onder leiding van Dr. B. Dillemans.

Zijn vier jaar durende opleiding tot plastisch chirurg volbracht hij aan de Universiteit Gent onder leiding van Prof. S. Monstrey en Prof. Ph. Blondeel. Gedurende deze opleiding bekwaamde hij zich vooral in de reconstructieve en esthetische borstchirurgie. Hij werkte eveneens samen met Prof. K. Van Landuyt, Dr. N. Roche en Dr. F. Stillaert.

Na zijn opleiding volgde hij bijkomende trainingen bij enkele gerenommeerde chirurgen in het buitenland.

Hij vervolmaakte zich in esthetische aangezichtschirurgie bij Dr. Barry Jones in Londen en  bij Prof. Yixin Zhang in Shanghai .

Tenslotte volgde hij een bijkomende training in borstchirurgie en esthetische chirurgie na gewichtsverlies bij Dr. Craig Layt in Australië.

Dr. K. Peters is erkend plastisch chirurg met RIZIV nummer 1-36848-19-210 en is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS).