Terug naar overzicht

Gelaat

Spierontspanners & fillers

SPIERONTSPANNERS

Spierontspanners of verslappers worden selectief in bepaalde gelaatsspieren ingespoten. Wanneer het product correct wordt gebruikt, gaan bepaalde spiergroepen tijdelijk minder actief zijn waardoor gelaatsrimpels zullen vervagen of zelfs helemaal verdwijnen. Het resultaat is een zachtere, natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van uw normale mimiek. Indien een diepe rimpel niet volledig vervaagt, kan een aanvullende behandeling met een filler noodzakelijk zijn.

Hetzelfde product kan ook gebruikt worden voor de behandeling van migraine en overmatig zweten ter hoogte van de oksels.

FILLERS

Hyaluronzuur is een natuurlijk eiwit dat onderhuids kan geïnjecteerd worden. Het is traag biologisch afbreekbaar en blijft een jaar tot anderhalf jaar ter plekke. Afhankelijk van het product dat gebruikt wordt, kan erg oppervlakkig geïnjecteerd worden voor het behandelen van fijne rimpeltjes rondom de mond of bijvoorbeeld op wangen. Producten voor diepere injecties worden gebruikt om lippen voller te maken of volumeverlies ter hoogte van wangen of jukbeenderen op te vullen. Diepere plooien tussen neus en mondhoek kunnen eveneens verzacht worden.

Prijs aanvragen